zondag 19 december 2010

Yola, onze nieuwe huisgenoot

Jaaaa, we hebben haar net opgehaald. YOLA.
Wie of wat is Yola? Yola is een labrador pup van 8 weken oud.
Ze is geboren in Hank bij een fijne fokker. Wendie heeft er alles aan gedaan om een zo gezond mogelijk nestje op de wereld te zetten, en aan ons de taak om haar zo gezond en zo gelukkig mogelijk te houden.
Ik ben van plan om te bloggen over haar, en vandaag is een goed moment om er mee te beginnen.

Vanmorgen rond 9 uur zijn Gerrit, Imke en ik vertrokken. Er lag/ligt een dikke laag sneeuw, maar gelukkig waren de snelwegen redelijk schoon. Tegen 11.30 uur waren we in Hank. We hadden een kerstboompje bij ons, versiert met hondensnoepjes en die werd hartelijk in ontvangst genomen.
Wendie had het druk, er werden vandaag meerdere broertjes en zusjes opgehaald. De baasjes van Jaap en Max kwamen en nog meer nieuwe eigenaren.
Na de formaliteiten en betalingen (een rib uit je lijf, maar ja) konden we Yola meenemen.
De hele weg heeft ze heerlijk geslapen in de auto. En eenmaal hier thuis was ze erg nieuwsgierig, leergierig en beslist niet verlegen. Direct kennisgemaakt met Bo, onze eigen lab van 9 jr. Bo zal waarschijnlijk de pleegmoeder van Yola worden. Een rol die wel bij haar past.
Ondertussen is ze hier nu een paar uur, en we genieten van haar. Ze heeft al brokjes met kipfilet en rijst op en ze heeft ervan genoten!
 Ze vind het nog niet alles dat ze alleen in de bench moet slapen, maar dat komt ook wel goed. We gaan met goede moed de nacht in.
wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten