woensdag 29 december 2010

Filmpje van spelende Bo en Yola

zo spelen ze nog wel eens. Het kan nog leuker maar dat mag op de een of ander manier niet gefilmd worden. Maar ik blijf het proberen!! Hoor je Yola ook grommen??? Leuk he?
Soms blaft ze zelfs tegen Bo, maar ik weet nog niet of ik dat (binnen) zo'n goed idee vind.???
Bo gromt ook wel, maar menen doet ze het niet. Dat kan je vooral goed zien als Bo aan het eten is, dan meent ze het wel! Yola, BLIJF UIT MIJN BUURT!!! gromt ze dan en Yola blijft dan ook op gepaste afstand.
Volgens mij vind Bo het heerlijk zo'n pup in huis.

tot de volgende blog!!

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke filmpjes. Maakt Bo de opvoeding van Yola ook makkelijker of werkt dat niet zo?
  Gisteravond zijn wij naar vrienden gegaan met een 11 jaar oude labrador. Het was een geweldig gezicht hoe die twee met elkaar speelden en hoe Bobbee af en toe werd gecorrigeerd. Allebei lagen za na een uur uitgeteld op een kussen te slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai "roof"
  Ik weet nog niet of Bo de opvoeding vermakelijkt of niet. "Men" zegt van wel. Yola loopt inderdaad graag buiten met Bo. Maar alleen maar aandacht voor Bo en niet voor mij. Als ik met Yola wil trainen, wil Bo mee doen (wat gewoon nog niet kan). Yola slaapt wel weer heerlijk bij Bo in de bench en leert heel veel hondendingen van haar.
  Met andere woorden. Het heeft voordelen, maar zeker ook nadelen.
  maar het is wel geweldig leuk om die 2 samen te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, dat touwtjetrekken! Ko heeft van Dazzle en Whoopy ook zo'n filmpje gemaakt, leuk om te vergelijken! Dazzle liet Whoopy uiteindelijk altijd bij alles winnen.
  groetjes van Jet en gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen